TRIOS® Intraoral scanner

Som den eneste tandlæge i Holbæk benytter vi TRIOS® Intraoral scanner fra 3Shape. TRIOS® er den nyeste teknik inden for aftrykstagning i forbindelse med kroner og broer.


Om TRIOS® Intraoral scanner

TRIOS® er en scanner der bruges til digital aftrykstagning. Ved brug af digital aftrykstagning, vil du som patient opleve mindre ubehageligt og smertefuld, end ved konventionelle aftryk. Ved brug af digital aftryk undgår du forme og skeer, som normalt skal stivne i munden, når der skal laves aftryk af tænderne.

Ligeledes kan tænder og kæbe studeres mere præcis fra flere vinkler samt billedet kan forstørres. Der er dermed flere fordele ved at bruge digital scanning.

Ønsker du at få flere oplysninger vedrørende digital scanning, er du velkommen til at kontakte os på klinikken.

Fordele ved digital scanning

  • Præcis aftryk af tænderne

  • Mindre ubehag ved aftrykstagning

  • Aftryk og fremstilling kan ske ved ét besøg

  • Ingen foreløbig erstatning (provisorium)

  • Ved en scanning kan tandlægen nøjes med at scanne pågældende område

CBCT scanner

Hos Tandklinikken Brogade kan vi som et led i behandlingsplanlægningen forud for implantatbehandling samt fjernelse af visdomstænder med nær relation til følenerven i underkæben anvende vores nye CB CT scanner.

En CBCT-scanner, også kendt som en Cone Beam Computed Tomography-scanner, er en avanceret medicinsk billedbehandlingsenhed, der bruger en kegleformet stråle til at generere detaljerede tredimensionelle billeder af kropsdele eller strukturer.

Disse scannere anvendes til at skabe præcise 3D-billeder af kæben og tænderne, hvilket giver tandlæger og kirurger mulighed for at diagnosticere og planlægge behandlinger mere præcist. CBCT-scannere kan også anvendes inden for medicinsk billedbehandling og er nyttige til at visualisere knogler, blødt væv og andre anatomiske strukturer med høj opløsning.

De er karakteriseret ved deres hurtige scanningstid, lav stråledosis og evne til at producere nøjagtige billeder med minimal forvrængning.